Innovatív megoldások
a Panaweb Stúdiótól

Már nem elegendő a jelenlét! Állítson egyedi informatikai fejlesztéseket a szolgálatába. Így időt és pénzt takaríthat meg!

Bemutatkozás


Köszöntöm a weboldalunkon!

Veres Tamás vagyok A Panaweb Stúdió Kft. ügyvezetője. Cégünk családi vállalkozásként, 2000 februárjában kezdte működését. Az azóta eltelt közel 20 évben számos sikeres fejlesztést tudhatunk magunk mögött. Bár jó néhány weboldalt és webáruházat készítettünk az elmúlt időszakban, fő tevékenységünk az internet alapú, egyedi alkalmazás fejlesztés.

Igyekszünk ügyfeleink megelégedésére nem csak a technikai feladatok megoldására koncentrálni, hiszen nem mindig elegendő a jó ötlet. A gyakorlati megvalósítások során gyakran szakmai tanácsadással segítjük ügyfeleinket a még hatékonyabb eredmény elérésének érdekében.

Mindehhez hozzájárulnak azok a saját projektjeink melyek nagyban megkönnyítik munkánkat. Többek között a saját fejlesztésű, szerver oldali programozási nyelvünk, a CC interpreter és a WebApiConnector elnevezésű egyedi API alkalmazásunk. Ilyen volt a telefon-tokok.hu projekt teljes raktár-adminisztrációs, készletnyilvántartó üzleti és webes értékesítő rendszere, valamint a DHgate.com API több százezer termékének részletes adatfeldolgozása is.

Amennyiben Ön is egyedi megoldást keres ügyviteli, és/vagy termékadminisztrációs rendszer kialakítására, keressen bizalommal, állunk rendelkezésére.

Veres Tamás
ügyvezető

Aktuális: CC interpreter 0.4.180703 verzió

cc.dll módosítás 2018.07.03. - Cache szerver javítás. RAM disk integráció.

TOP