Dedikált szerverbérlés


Ha a VPS bérlés minden előnyét ismered, de többre vágysz és hosszú távban gondolkozol: nálunk van lehetőséged dedikált szerverbérlésre is. Ebben az esetben a szervergép összes erőforrása már a tied, mellyel már nagy forgalmú weblapok, webshopok kiszolgálása is probléma nélkül történhet.


Természetesen a weblap üzemeltetésen kívül még számtalan lehetőség rejlik egy dedikált szerverben: vállaltirányítási rendszerek üzemeltetése, adatbázisszerverek futtatása, játékszerverek vagy épp raktárkészlet nyilvántartások csak pár példa ezek közül.


Dedikált szerver esetében az általad kiválasztott architechtúrát rakjuk össze, és helyezzük el magyarországi szervertermünkben, mely redundáns interneteléréssel és tartalék áramellátással 99,5%-os rendelkezésreállással áll szolgálatodba.

Amennyiben bármi meghibásodik, azt mi a lehető leggyorsabban pótoljuk, számodra semmi plusz költséggel nem jár. Ha igényeid változnak, egyeztetés után IT csapatunk elvégzi a kívánt változtatásokat egy rövid leállási idő alatt.

Beruházási költséged nincs, legalább egy éves hűségszerződéses fix havidíjért kiszámítható és biztonságosan üzemelő dedikált szervert bérelhetsz nálunk, melynek teljes összege azonnal kiadásként elszámolható is a könyvelésedben.