VPS szerber bérlés


Eljött az idő, hogy egyedi weblapod legyen és saját szerverre lenne szükséged? Vagy pár régebb óta üzemelő weblapodat szeretnéd végre professzionális környezetben tudni? A VPS bérlési lehetőségünk Neked szól.


VPS bérléssel elkerülöd az irodában nem túl esztétikus zúgó szervert és az eszközbeszerzés költségeit. Pontosan olyan architechtúrád lehet, amire szükséged van, amennyiben igényeid növekednek, az általad bérelt VPS szolgáltatás módosítható, így számodra a lehető legrugalmasabb keretek garantálja vállalkozásod növekedésének azonnali követésére is. Mindez kiszámítható, fix havidíjért, beruházási költség nélkül.


A klasszikus tárhelybérléssel összehasonlítva a VPS szerver esetén a kártevő programokkal valló fertőződés esélye is kisebb, mivel teljesen egyedi tárhellyel rendelkezel.
Az VPS szerverbérlés egy jól működő weblap alapja. Míg tárhelybérlés esetén a szerveren található többi weblap forgalma vagy működése befolyásolhatja weblapod elérhetőségét, addig VPS esetén az oldalad mindig biztosan, gyorsan fog működni.

VPS szerverünk 99,5%-os garantált rendelkezésre állással rendelkezik, melyet gigabites internetelérésünknek köszönhetően szupergyorsan tudsz használni. Mivel adataidat Magyarországon tárolod, elég a magyar jogszabályokat ismerned és betartanod.
Megrendelésedtől számítva 24 órán belül már rendelkezésedre is áll a kíván VPS szerver, ha pedig módosítani szeretnél bármit, szintén 24 órán belül, egy veled egyeztetett időpontban törtnő újraindítást követően máris az új paraméterekkel használhatod.

Az általunk biztosított VPS szerveren olyan operációs telepíthetsz, amit szeretnél, de van megoldásunk arra is, ha már teljesen konfigurált szervert szeretnél birtokba venni. Utóbbi esetben a telepítésnek egyszeri díja van, amiért cserébe mi minden IT beállítást leveszünk a válladról.

Konfiguráció neve
PROCESSZOR
MEMÓRIA
TÁROLÓ
ÁR/HÓNAP
EASY
2x XEON 2.6GHz
2GB DDR3/DDR4
20 GB HDD 7200RPM
3 500.-
BASIC
4x XEON 2.6GHz
8GB DDR3/DDR4
80 GB HDD 7200RPM
7 500.-
DATA
16x XEON 2.6GHz
32GB DDR4
500 GB M.2 SSD
26 000.-

A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!